+ Pėrgjigju Temės
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 2 prej 2

Tema: Intervist me Ummet

Administrator
    Antarėsuar
    Jun 2008
    Vėndndodhja
    http://wWw.Zbavitu.NeT
    Postime
    2,462

Gabim Intervist me Ummet

.:: Intervista Me Ummet ::.

Vizitor Te Nderuar Te Webfaqes Shqiptare Per Mp3 zbavitu.net dhe Fansat e Hip-Hopit Shqiptar kjo ėsht intervista e tret n`ket kategori.. nga ana e staffit ton po ksaj radhe me Ummet

ZBAVITU.NET : Pershendetje man si je aje mir ?
    Ummet : Wussup shout outs deri te zbavitu.net keep it up....

ZBAVITU.NET : Ummet .. shum ju njohin vetem em pseudonimin Ummet ? A Mund te na tregoni pak me shum reth vetes ?
    Ummet : Po ska problem...e kam emnin Urim jam 24 vjeqar filolog i diploum i punsum....femen skam hehehe .

ZBAVITU.NET : Prej kur Ummeti u be pjes e Repit Shqiptar dhe cili ka qen shkaku pse ju u kyqet ne ket loj ?
    Ummet : ummeti bon hip hop pi vitit 2000... shkak ska pas.... veq ma ka mar menja se muj me shrujt texte ma te mira se dikush qi ka bo hip hop shqip deri qetash

ZBAVITU.NET : Textet e tua ne qfar stili shkruhen dhe qfar permbajtje kan ?
    Ummet : Hip hopi ndahet nshum stile te text shkrimit....qato qi une e shkruj osht per me ngjall ndergjegjen te njerzit amerikant e thirin CONSCIOUSNESS RAP edhe texte per dyluftim mc-je ose anglisht i bjen BATTLE MC RAP.

ZBAVITU.NET : Kenga " Bin Pin Post " ishte shum e komentuar nga fansat e Hip-Hopit..? Kujt Ja Gjujtet N`Ket Tekst ?
    Ummet : Hehehe... kang e mir domethan... me ja gjujt dikujt jo po mi paralajmru do po....se qato qi jan te bo nuk thiret hip hop po thiret dishka qi ata e din veq.... kumedit

ZBAVITU.NET : A dot kishit ba ft najher me unikkatil neqoftese aj ju ofron ?
    Ummet : Ooooooo....hip hoppin qi une e boj nuk ka kurfar lidhje me at te unikkatilit...kshtu qi sishmi perputh kurqysh

ZBAVITU.NET : Keni shum texte prekese dhe beata shum t`mira ? Kush ua bon kto ?
    Ummet : KRS-ONE thot: aj qi s'shkrun vet nuk osht i respektum nket loj...kshtu qi textet normal qi i boj vet po edhe instrumentala boj...dj qi me nimojn i kam dj ox edhe dj spliff.

ZBAVITU.NET : Qe sa vite ndegjoni Hip Hop/RAP?
    Ummet : Shum.... 12 vjet baravitna me ket sen a qe 8 vjet e boj ket sen kshtu qi.... shum dim per ket loj.

ZBAVITU.NET : Qka d.m.th Nicku Ummet ? Mund te Na Sqaroni ..?
    Ummet : Ummet osht fjal arabe per popull kshtu qi emni jem e simbolizon popullin edhe gjendjen e tyne.

ZBAVITU.NET : Sa Ndegjoni Rap Shqip ?
    Ummet : Nuk ngoj hiq!!!! se ska mc te mir qi ta dridhin zemren ala skum ni per dikon.

ZBAVITU.NET : A dot kyqeni ne ndonje grup nese ju ofrojn ose dot formoni grupin tuaj ne te ardhmen ?
    Ummet : Mu kyq jo po me formu grup kisha formu.... se njerz qi me mu inqizjon ka.... Mc Amiri, Fisnik a.k.a Freonfiss edhe kisha fut edhe naj mc qeter qi ma kish mar menja qi osht i mir

ZBAVITU.NET : Qka Menoni Kush Osh tu bo Real Gangsta Rap ?
    Ummet : Nese folmi per gangsta rap atehre duhet edhe instrumentali mu kan gangsta edhe texti...ka rapera qi kan gangsta texte po instrumentalat sjan qasi stilli.

ZBAVITU.NET : Me 31 dhjetor moret pjese ne sheshin e skenderbeut me disa nga kenget e juaja dhe publiku pa mar parasysh nga mosha ju priten shum mir a do the thot kjo diqka per ju?
    Ummet : Qysh thash ma perpara se textet e mija kan tem per ndergjegjen e popllit tem kshtu qi ne textet e mija e shkruj realitetin e popllit tem gjendjen e tyre e se edhe vet jam pjes e saj.....se kur shkruj texte per popllin tem nuk perdori text vullgar. kshtu qi osht i ngushem per qdo vesh pa mar parasysh mosha.

ZBAVITU.NET : Pasi Viti 2008 Shkoi pa Album ? A do te shkon edhe ky vit ashtu ?
    Ummet : Spo japin pare vlla spo sponzoron kurkush....sa per albumin...n'shpi e kam. tu prit sponzor....kismet ne 2009 ka me pas shum sene po edhe albumi do ta gjan naj ven aty dikun

ZBAVITU.NET : A dot ket naj bashkpunim ne vitin 2009 ?
    Ummet : Bashkpunime priten..... me Panchon pi prishtine ndoshta edhe me Abstrakt dhe me Fermatik si saher... se kta njerz me doket se kan vesh per qato qi un e boj

ZBAVITU.NET : A Dot Kemi Ndonje Boom Me Naj Videoklip ne 2009 ?
    Ummet : Per video klip jam n'kontakt me do njerz..kshtu qi dot ket ma mer menja

ZBAVITU.NET : Ajeni te gatshem te beni FreestyLe Eksluzivisht per fansat e repit ?
    Ummet : Po more qysh jo..

ummet street poet krejt ju mir ngoni
    kam ni mesazh per krejt qato qi ju e boni
    leje shka thoni qi ummeti shum i but
    ummet osht p... nane ty kryt sit pules ta kput
    ku je ras ku po do ti mu fut
    qe 8 vjet nket pro nivel ala baci nuk osht tu gut
    se msusi ka ardh e ju nxansa keni met
    kallxom kush pi juve po do me nota me u vet... boom

ZBAVITU.NET : Cili Esht Mesazhi i Juaj per ne fund per ata qe do ta lexojn ket intervist ?
    Ummet : One love krejtve respekt edhe net ngojn hip hop underground te mir... se deri qetash boll te keq kemi pas

ZBAVITU.NET : Faleminderit qė gjetėt koh per ket intervist dhe ju deshirojm suksese..
    Ummet : Flm edhe pi juve shimi me naj koncert se shpejti..

Kjo Ishte edhe Intervista me Ummet besoj qe se shpejti dot del edhe Audio (.mp3 )

e7-July
    Guest

Gabim

Kukukukuku bre o zot shyqyr qe e ki fal Katilin e Majkllin se king-a jon per Rapppp.
    Hupni Amatera

+ Pėrgjigju Temės

Regullat e Postimit